Úvod » Náhrada masa » Vegi steak Yakoma-so 150 g Veto Eco
Tyto kořeněné plátky se hodí pro klasické české recepty, svoji strukturou i chutí připomínají hovězí maso. Můžete je konzumovat po ohřátí, výborné jsou však připravené na grilu. Dosáhnete tak křupavé kůrky a šťavnatého jádra. Jsou vyrobené z tofu, pšeničné a sójové bílkoviny, hrachu, kukuřice a řepkového oleje.
Společnost VETO ECO s.r.o. sídlí v Kladně. Společnost navázala na firmu Pavel Petráček VETO založenou v roce 1992. Jejím cílem bylo propagovat tehdy nepříliš známou sóju. Za tím účelem vybudovali výrobní prostory a nakoupili špičkovou japonskou technologii pro výrobu tofu. Počáteční výroba probíhala pod dohledem japonského odborníka, který zasvětil pracovníky do tajů tradičních japonských postupů výroby. Slogan společnosti zní: „pro radost ze zdraví". Nepoužívají konzervanty, umělá barviva ani aromata.
Sója má jednu mimořádnou vlastnost. Obsahuje kompletní bílkoviny, tedy se všemi aminokyselinami, které naše tělo potřebuje. Podíl bílkovin je navíc vysoký - asi 35 %. Vysoká výživná hodnota sóji předurčuje tuto plodinu k tomu, aby nasytila stále rostoucí lidskou populaci.
Lepek, Sója
Skladujte při teplotě 1-7 °C.