Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Popis
Využití:
- s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole
- na sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosem
- zapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v troubě
- salát - vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetany
Těstoviny Risolino jsou vyráběny z nejkvalitnější dlouhozrnné rýže a jsou proto jemné a chutné. Mají čistě přírodní složení - rýže, přírodní tapiokový škrob a špetka soli. Při dodržení správného postupu se nerozvaří a nelepí.
Složení
Rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl, kurkuma.
Skladování
Skladujte na suchých místech odděleně od látek s výraznými pachy.