Asijské nudle či tzv. skleněné nudle vyrobené ze zelených fazolí mungo. Nudle jsou velmi tenké a dlouhé. Neobsahují lepek, cholesterol a nasycené mastné kyseliny.
Asijské nudle či tzv. skleněné nudle vyrobené ze zelených fazolí mungo. Nudle jsou velmi tenké a dlouhé. V menším množství obsahují vitamín B6, vitamín E, niacin, kyselinu pantotenovou a kyselinu listovou. Označení "skleněné" odpovídá jejich vzhledu, protože jsou velmi tenké a takřka průhledné. Neobsahují lepek, cholesterol a nasycené mastné kyseliny Způsob přípravy: Nudle zalijte vroucí vodou na dobu 3-5 minut a poté sceďte. Vhodná příloha k asijským jídlům, polévek, salátů.
Složení: fazolová mouka mungo, voda, sůl
Obsah: 100g
Země původu: Thajsko
Výživové údaje na 100g:
Energie 1481kJ / 349kcal
Tuky 0,1g
Sacharidy 86g
Bílkoviny 0,4g
Sůl 1g