Penne Vám přibližuje kouzlo italské kuchyně a je jedním z nejoblíbenějších tvarů těstovin.
Díky svému tvaru – rourovitý s vnějšími vroubky – skvěle udržuje jakoukoliv omáčku. Proto se tradičně servíruje s omáčkami arrabbiate, marinara nebo pesto. Skvěle se hodí i pro přípravu rozmanitých těstovinových salátů.
Nemusíte ale být přímo italský šéfkuchař, abyste si penne naplno vychutnali. Skvěle Vám poslouží i jako příloha ke klasickým českým jídlům. Fantazii se meze nekladou, a proto je jen na Vás, kde všude penne použijete a v jakých receptech Vám bude chutnat.
Pro inspiraci se můžete podívat na naše recepty.
Rýžové těstoviny Risolino se Vám nerozvaří a nelepí. Dají se dobře zapékat nebo dohřívat. Penne se vaří al dente, neboli příjemně tuhé na skus.
Vyzkoušejte a ochutnejte rýžové penne RISOLINO a připravte si chutné jídlo, které vám každý pochválí.
Jen rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob a sůl. Těstoviny neobsahují lepek, konzervanty ani barviva.
Energetická hodnota: Tuky: Z toho: nasycené mastné kyseliny Sacharidy: Z toho: cukry Bílkoviny: Sůl |
1448 Kj (346 Kcal) 0,4 g 0,2 g 82,3 g 1,58 g 3,42 g 0,49 g |