Bezvaječné těstoviny vyrobené z pohankové mouky v biokvalitě. Pohanka je významným zdrojem vlákniny, minerálních látek a vitaminů, zejména vitaminů řady B a vitaminu E.
Pohanka je bezkonkurenčním zdrojem rutinu a je přirozeně bezlepková.
Složení: Pohanková mouka, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Těstoviny uvařte v dostatečném množství vody do měkka. Těstoviny při vaření občas promíchejte. Sceďte, prolijte studenou vodou a promíchejte s trochou kvalitního oleje. Těstoviny pak zůstanou kypré. Těstoviny jsou vhodné jako příloha, na přípravu salátů, dají se konzumovat teplé i studené.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%.
Alergeny: Vyrobeno v závodě, který zpracovává pšenici a vejce.
Legislativní zařazení: Těstoviny sušené - bezvaječné