Pasterizovanou limetkovou šťávu v bio kvalitě se opravdu hodí mít ve spíži. Vytvoříte s ní zálivku na saláty, základ pro domácí limonádu nebo i třeba mojito v případě, že vám zrovna došly čerstvé limetky. Ochutíte s ní také čaje a další nápoje a pokrmy. Vhodná i do vašich asijských pokrmů. Limetky podobně jako citrony lehce regulují chuť k jídlu a zrychlují metabolismus.
Limetkovou šťávu můžete používat také jako dietnější náhradu sirupu, když chcete podpořit svůj pitný režim a samotná čistá voda vám nechutná. Obsahuje jen čistou limetkovou šťávu bez síry a jiný zbytečných konzervačních látek. Pokud nestíháte spotřebovat celé balení a nechcete, aby se vám šťáva zkazila (je třeba ji spotřebovat do 3 týdnů od otevření), jednoduše ji zmrazte ve formičkách na led. Získáte tak efektní prostředek na ochlazení o ochucení domácí limonády nebo vody v jednom.