Úvod » Zdravé mlsání » Jablečné trubičky čokoládové bezlepkové 24g JAN TRUTNA
Jablečná trubička je ovocná pochoutka vyrobená ze sušené jablečné dřeně. K výrobě dřeně je použito unikátní technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru.
Lisováním dochází k uvolnění vitamínů a minerálních látek do dřeně. Ta se pak suší v nízkotepelné sušičce při teplotě do 50°C bez přístupu okolního vzduchu. Karob (neboli svatojánský chléb) je zdravou alternativou ke kakau. Na rozdíl od kakaa neobsahuje karob škodlivé methylxanthiny. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem a vzhledem k jemné konzistenci není potřebný ani přídavek velkého množství tuku. Při výrobě nejsou použity žádné chemické a konzervační látky. K dochucení je přidána šťáva z citronů a strouhaný kokos.
jablečná dřeň (79 %), kokos (1 %), cukrářská poleva tmavá 20% (cukr, rostlinný tuk [palmojádrový], kakaový prášek, emulgátor [SÓJOVÝ LECITIN], vanilkový extrakt bourbon madagaskar. Může obsahovat stopy ořechů.
Sója, Mléko
při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti 70 %.
Energetická hodnota 1 605 kJ / 381 kcal | |
---|---|
Tuky: | 10,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 9,2 g |
Sacharidy: | 64,8 g |
z toho cukry: | 64,8 g |
Vláknina: | 8,5 g |
Bílkoviny: | 2,6 g |
Sůl: | 0,0 g |