Úvod » Zdravé mlsání » Čokolády » Hořká čokoláda s mandlemi a stévií bez cukru 100 g Solé
Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů a křupavými španělskými mandlemi pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu.
Hmotnost: 100 g
Země původu: Španělsko
Složení: kakaová hmota, mandle 20 %, sladidlo erythritol, kakaové máslo, inulin (vláknina), emulgátor slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky, sladidlo steviol-glykosidy 0,03 %. Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně 72 %.
Upozornění pro alergiky: Výrobek obsahuje skořápkové plody a může obsahovat stopy mléka.